Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

7 Σεπτεμβρίου, 2017

Φοιτητικό 2play με 17 ευρώ/μήνα από τη Cyta

Αθήνα, 07 Σεπτεμβρίου 2017. H Cyta εύχεται καλή ακαδημαϊκή χρονιά στους φοιτητές με τη νέα Φοιτητική Προσφορά 2play που είναι σχεδιασμένη για όλα τα γούστα!


Για όσους μιλούν πολύ προσφέρει απεριόριστα τα Σταθερά και τα Κινητά Cyta, ταχύτητες έως 24Mbps και δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης σε υφιστάμενη γραμμή (ή 50% έκπτωση στο τέλος νέας γραμμής), μόλις με 17€/μήνα. Επιπλέον για όσους “σερφάρουν” ατελείωτα και αγαπούν τις υψηλές ταχύτητες μόλις με 26€/μήνα παίρνουν VDSL έως 50Mbps με όλα τα παραπάνω οφέλη!


Δώρο για όλους η εφαρμογή Cyta4U για να μιλούν από το σταθερό τους χρησιμοποιώντας το smartphone τους!

Κι επειδή στη Cyta «όσο συνδυάζεις τόσο κερδίζεις», με τα νέα αυτόματα Πακέτα Cyta Mix Packs Καρτοκινητής, οι Πελάτες, μόνο με 5€, απολαμβάνουν από το καρτοκινητό τους και λεπτά ομιλίας προς όλους και mobile internet. Παράλληλα καλούν απεριόριστα από το Σταθερό προς το Καρτοκινητό τους.

 

back iconprint icon