Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

1 Ιουνίου, 2017

Η Cyta επιδοτεί πρωτοετείς φοιτητές

Αθήνα, 01 Ιουνίου 2017. Η εξεταστική περίοδος ξεκινά και η Cyta στέκεται δίπλα στους πρωτοετείς φοιτητές και τις αυξημένες ανάγκες αυτών των ημερών με επιδότηση στο πάγιό τους 3€/μήνα για νέες και υπάρχουσες συνδέσεις και για έναν ολόκληρο χρόνο!

Αυτό προκύπτει από τη συμμετοχή της Cyta στη δράση Ευρυ-where που αφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017.

Όσοι, λοιπόν, εξαργυρώσουν το σχετικό κουπόνι σε κάποιο κατάστημα Cyta μέχρι τις 15 Ιουλίου 2017 αποκτούν το 2play της Cyta με μόλις 15€/μήνα, για το πρώτο 12μηνο, γυρίζοντας σε ηλεκτρονικό λογαριασμό. Παράλληλα μπορούν να συνδυάσουν με συμβόλαιο Κινητής που ξεκινά από 13€/μήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 215 5601770, να απευθύνονται στα κατά τόπους Καταστήματα Cyta ή να μπουν στο http://www.cyta.gr/el/ypiresies/eury-where.

back iconprint icon
εύρυ-where