Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

11 Μαΐου, 2017

Το Cyta 4U “Best Consumer Application”

Αθήνα, 11 Μαΐου 2017. Καλύτερη Εφαρμογή για το Καταναλωτικό Κοινό χαρακτηρίστηκε το Cyta 4U στο φετινό 7ο Mobile Connected World. Η εφαρμογή έλαβε το βραβείο “Best Consumer Application” στο πλαίσιο του θεσμού Mobile & Apps Awards, που πραγματοποιείται παράλληλα με το συνέδριο. Τα εν λόγω βραβεία, αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων όλων εκείνων που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Cyta4U λαμβάνει βραβείο για την καινοτομία που παρουσιάζει να μετατρέπει το Κινητό σε Σταθερό που πάει παντού. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις χρησιμοποιώντας το κινητό τους, όπου και εάν βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, με τη διαφορά ότι αυτές οι κλήσεις είναι σαν να γίνονται από το Σταθερό τους, αξιοποιούν δηλαδή το νούμερο Σταθερής και τους ενσωματωμένους χρόνους ομιλίας του προγράμματος Σταθερής που έχουν επιλέξει για το σπίτι ή το γραφείο τους.

back iconprint icon