Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

11 Μαΐου, 2016

Προσφορές - ευκαιρία 2play και 3play από τη Cyta!

Προσφορές - ευκαιρία 2play και 3play από τη Cyta!


Αθήνα, 11 Μαΐου 2016. Η Cyta Ελλάδος, πάντοτε με κίνητρο την οικονομία προς όφελος των Πελατών της κάνει ακόμη μία φορά πράξη το μότο της «Όσο συνδυάζεις, τόσο κερδίζεις!» προχωρώντας σε νέες οικονομικές προτάσεις!


Με μόλις 19€/μήνα οι Πελάτες της νέας προσφοράς Cyta 2play απολαμβάνουν ταχύτητες έως 24Mbps, απεριόριστη ομιλία προς όλα τα Σταθερά Ελλάδος και Κινητά Cyta και 5 ώρες προς όλα τα εθνικά Κινητά. Παράλληλα και μόνο με 22€/μήνα, οι Πελάτες της νέας προσφοράς Cyta 3play απολαμβάνουν πληθώρα κορυφαίων τηλεοπτικών καναλιών παγκοσμίου φήμης και απεριόριστη ψυχαγωγία από τη Cyta Τηλεόραση, Internet έως 24Mbps και απεριόριστη ομιλία προς όλα τα Σταθερά Ελλάδος και Κινητά Cyta. Υπενθυμίζεται ότι η Cyta Τηλεόραση παρέχει μοναδική σχέση κόστους - οφέλους. Η πλούσια τηλεοπτική παλέτα εκπέμπει όλο το 24ωρο προσφέροντας μεγάλη ποικιλία επιλογών από τα πιο δημοφιλή κανάλια του κόσμου.


Αξίζει να αναφερθεί ότι οι χρήστες των προσφορών 2Play & 3play αποκτούν επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ και το βραβευμένο App Cyta 4U (Wi-Fi calling), μέσω του οποίου μπορούν να χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας που έχουν επιλέξει για το σταθερό τους, και από το κινητό τους! Το Cyta 4U είναι διαθέσιμο μέσω App Store ή Google Play.


Όσοι ενδιαφέρονται για τα παραπάνω καλούνται να σπεύσουν καθώς οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες προσφορές 2play και 3play είναι διαθέσιμες στο www.cyta.gr

back iconprint icon