Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

3 Ιουλίου, 2015

Cyta Ελλάδος: Σταθερά δίπλα στον Πελάτη και στην Κοινωνία

Cyta Ελλάδος: Σταθερά δίπλα στον Πελάτη και στην Κοινωνία

Αθήνα 03 Ιουλίου 2015: Η Cyta Ελλάδος αντιλαμβανόμενη τις ασυνήθιστες συνθήκες των ημερών, στέκεται δίπλα στους πελάτες της με ειδικές, επιπλέον, παροχές προσαρμοσμένες στις δικές τους, διαφοροποιημένες, επικοινωνιακές ανάγκες. Συγκεκριμένα, αυτόματα και χωρίς την ανάγκη κάποιας ειδικής ενέργειας από τον πελάτη:

  • Προσφέρει σε όλους τους οικιακούς πελάτες Σταθερής, αναδρομικά από 1η Ιουλίου μέχρι τέλος Ιουλίου, επιπλέον δωρεάν 300 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα Κινητής.
  • Παρέχει σε όλους τους πελάτες Κινητής, μέχρι τέλος Αυγούστου, έκπτωση άνω του 70% στη χρονοχρέωση προς όλα τα εθνικά σταθερά και κινητά δίκτυα, εκτός παγίου και, τυχόν, επιλεγμένων προγραμμάτων.
  • Παρέχει σε όλους τους πελάτες Κινητής, μέχρι τέλος Αυγούστου, έκπτωση ύψους 60% στην κατανάλωση mobile internet εκτός παγίου και, τυχόν, επιλεγμένων προγραμμάτων.
  • Μηδενίζει τα πάγια των δύο πρώτων μηνών, σε όλους του νέους πελάτες που θα επιλέξουν μέχρι τέλος Αυγούστου το ήδη χαμηλό πάγιο συμβολαίου Κινητής με 9€/μήνα και χρόνο ομιλίας προς Cyta και προς όλα τα σταθερά και κινητά δίκτυα.

Όλοι οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις ειδικές παροχές στην ιστοσελίδα www.cyta.gr, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 13877, καθώς και στα καταστήματα Cyta, Cyta Spot και επίσημων συνεργατών.

Η Cyta αποδεικνύει με πράξεις ότι βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στους πελάτες της, όπως και στους 750 εργαζομένους της και τις οικογένειές τους. Η προσφορά προς τον Άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο είναι αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής της κουλτούρας και αποτελεί βασική της επιδίωξη, ακόμη περισσότερο όταν οι συνθήκες του τόπου μας το απαιτούν.

back iconprint icon