Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

30 Ιουνίου, 2015

Cyta Ελλάδος: Δύο βραβεία καινοτομίας στα Mobile Excellence Awards

Cyta Ελλάδος: Δύο βραβεία καινοτομίας στα Mobile Excellence Awards


Αθήνα, 30 Ιουνίου 2015. Δύο βραβεία απέσπασε η Cyta Ελλάδος στο πλαίσιο των βραβείων «Cyta Mobile Excellence Awards». Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Innovative Services to Small Businesses», για την καινοτόμο εφαρμογή «Cyta 4U» και στην κατηγορία «Innovative Mobile Business Model» για το επιχειρηματικό μοντέλο Κινητής Τηλεφωνίας. Τα παραπάνω ήταν τα μοναδικά βραβεία στην εκάστοτε κατηγορία τους.

Το Cyta 4U αποτελεί μια καινοτόμο και μοναδική, στην ελληνική αγορά, υπηρεσία. Μέσα από μία εφαρμογή (mobile application) για φορητές συσκευές (smartphones ή tablet), επιτρέπει στους πελάτες της Cyta με μόλις 1€/μήνα, να έχουν το σταθερό τους τηλέφωνο έξω από το σπίτι, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν καμία κλήση! Παράλληλα, οι πελάτες από όπου και αν βρίσκονται πραγματοποιούν κλήσεις μέσω του Σταθερού τους αριθμού, αξιοποιώντας όλα τα οφέλη και τους επιλεγμένους Χρόνους Ομιλίας του προγράμματος Σταθερής Τηλεφωνίας Cyta.

Από τα τέλη του προηγούμενου έτους, η εταιρεία “κινητοποίησε” την ελληνική αγορά με προϊόντα συμβολαίου Cyta Κινητής, ενισχυμένα με τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά καρτοκινητής. Με μόλις 9€/μήνα, οι πελάτες λαμβάνουν χρόνο ομιλίας προς Cyta και προς τα υπόλοιπα δίκτυα, ενώ ταυτόχρονα έχουν την ευελιξία, να προσθαφαιρούν προγράμματα Φωνής, SMS και Data προσαρμόζοντας το προϊόν, στις δικές τους διαφοροποιημένες ανάγκες.

«Η καινοτομία ήταν πάντα άξονας που καθοδηγούσε τη Cyta Ελλάδος και τη λειτουργία της. Τα δύο βραβεία είναι για εμάς άλλη μία αναγνώριση του προσανατολισμού μας προς αυτή την κατεύθυνση. Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντας και τους βραβευθέντες και ευχόμαστε να υπάρχουν πάντα ευκαιρίες επιβράβευσης και αναγνώρισης της σκληρής δουλειάς που γίνεται, καθημερινά, από όλους», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Χρίστος Λιμνατίτης.

back iconprint icon