Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

8 Ιουνίου, 2015

Χρυσό βραβείο στα Digital Media Awards (Dime) για το www.beonlineliveoffline.gr

Ενημέρωση Cyta Ελλάδος


Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο www.beonlineliveoffline.gr, διαδικτυακό ιστότοπο της Cyta Ελλάδος για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στο πλαίσιο των Digital Media Awards (Dime) 2015 (Ενότητα: “Ειδικά Βραβεία”, Κατηγορία: Non - Publisher Media Site). Αξίζει να σημειωθεί ότι το www.beonlineliveoffline.gr είναι πρωτοβουλία και ιδιοκτησία της Cyta Ελλάδος, ενώ σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρεία WEDIA.


Υπενθυμίζεται ότι το www.beonlineliveoffline.gr αποτελεί μέρος της Κοινωνικής Ευθύνης της Cyta Ελλάδος, ενώ το περιεχόμενο υποστηρίζεται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Βασικότερος στόχος για τη δημιουργία του παραπάνω ιστότοπου, είναι να εκπαιδεύονται και να ενημερώνονται με ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο για την ορθή χρήση του διαδικτύου παιδιά, έφηβοι, γονείς και εκπαιδευτικοί προς αποφυγή των κινδύνων που αυτό επιφυλάσσει. Το περιεχόμενό του www.beonlineliveoffline.gr είναι με τέτοιο τρόπο δομημένο, ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επισκέπτη, ανάλογα με την ηλικία ή την ιδιότητά του. Η Cyta υπήρξε από τις πρώτες εταιρείες τηλεπικοινωνιών που προσέφεραν, συνειδητά, δωρεάν στους πελάτες τους την ενεργοποίηση της υπηρεσίας γονικού ελέγχου safe Internet.

back iconprint icon