Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

9 Φεβρουαρίου, 2015

H Cyta συμβάλλει στη μείωση του ψηφιακού Χάσματος

Επιδοτούμενες συνδέσεις 2play από 4€ το μήνα, 3play με Τηλεόραση στα 16€ το μήνα και επώνυμες τερματικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Αθήνα, 09 Φεβρουαρίου 2015. Με στόχο το κέρδος για τον Πολίτη, η Cyta Ελλάδος συμμετέχει στη δράση «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» και προσφέρει στους δικαιούχους της δράσης τη δυνατότητα πρόσβασης σε ευρυζωνικές υπηρεσίες, καθώς και δυνατότητα απόκτησης εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.


Τα οφέλη για τους Πολίτες της δράσης Ψηφιακής Αλληλεγγύης που θα επιλέξουν ή διαθέτουν ήδη υπηρεσίες της Cyta Ελλάδος είναι:

  • Επιδοτούμενες συνδέσεις 2play (Σταθερής & Internet) από 4€ το μήνα.
  • Επιδοτούμενες συνδέσεις 3play έως 24Mbps (Σταθερή, Internet & Τηλεόραση) με 16€ το μήνα.
  • Επώνυμα Tablets τελευταίας τεχνολογίας από 0€ (επιδότηση 230€).
  • Δωρεάν υπηρεσίες Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενημέρωσης στο χώρο του πελάτη, σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και του διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι δικαιούχοι της δράσης είναι όσοι αιτήθηκαν και έλαβαν το επίδομα από το Κοινωνικό Μέρισμα και είναι κάτοικοι στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης στις περιοχές όπου η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Ανατολική Μακεδονία ‐ Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Κέρκυρα, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Κρήτη).


Για την παραλαβή των παραπάνω, οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν το σχετικό κουπόνι (Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης). Οι επιταγές της Ψηφιακής Αλληλεγγύης θα παραλαμβάνονται μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015, ενώ οι επιδοτούμενες τιμές υπηρεσιών 2play και 3play ισχύουν έως 31 Οκτωβρίου 2015.


Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.cyta.gr, στη Γραμμή Ενημέρωσης 215 5601770, στα καταστήματα Cyta, Cyta Spot, καθώς και στους Επίσημους Συνεργάτες της εταιρείας.

* Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%).

back iconprint icon