Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

9 Οκτωβρίου, 2014

Ο Γιάννης Κουλίας νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος

Αθήνα, 08 Οκτωβρίου 2014. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Cyta Ελλάδος αναλαμβάνει από σήμερα, 8/10/2014 ο Γιάννης Κουλίας, σε αντικατάσταση του Γιώργου Κουφάρη, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα.

Ο κ. Κουλίας διατηρεί παράλληλα τη θέση του Διευθυντή Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς στον Οργανισμό, καθώς και τις θέσεις του  Διευθύνοντος Συμβούλου στις θυγατρικές εταιρείες του Οργανισμού, Cyta UK Ltd (Ηνωμένο Βασίλειο) και Cytaglobal Hellas A.E. (Ελλάδα). Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και έχει εργαστεί από διάφορες θέσεις ευθύνης εμπορικού και τεχνικού τομέα για περίοδο πέραν των 30 ετών στον Οργανισμό.

Ο κ. Κουλίας είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος-Ηλεκτρονικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ (UMIST), καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στους κλάδους Microwave Engineering και Microwaves & Modern Optics του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (UCL). Κατέχει τους επαγγελματικούς τίτλους Chartered Electrical Engineer (Institution of Electrical Engineers) και Chartered Engineer (Engineering Council) του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ είναι ενεργό μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου, καθώς και άλλων σημαντικών επαγγελματικών συνδέσμων και οργανώσεων.

 

back iconprint icon