Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

11 Ιουλίου, 2014

Cyta Ελλάδος: Υπερήφανος Χορηγός της Ομάδας Ρομποτικής του 11ου Γυμνασίου Πατρών

Αθήνα, 11 Ιουλίου 2014. H Cyta Ελλάδος, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και την υπερηφάνεια της για τις διακρίσεις που πέτυχε η Ομάδα Ρομποτικής του 11ου Γυμνασίου Πατρών, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους, κ. Αλέξανδρου Γιαννόπουλου. Ένα μεγάλο «Μπράβο» στον Παναγιώτη Σιούτη, τον Γιώργο Κουτρόπουλο και τη Μαρία Σταθοπούλου για τις επιτυχίες τους, αλλά και στον καθηγητή τους, κ. Αλέξανδρο Γιαννόπουλο, για την αφοσίωση στο εκπαιδευτικό του έργο.


Σημειώνεται ότι η «εκτόξευση» της Ομάδας Ρομποτικής του 11ου Γυμνασίου Πατρών δρομολογήθηκε ήδη με τη συμμετοχή της στο 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δυτικής Ελλάδας όπου κατέλαβε την 1η θέση ανάμεσα σε 12 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πετυχαίνοντας έτσι την πρόκριση στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η «προσεδάφιση» της ομάδας αυτή τη φορά έγινε στην 9η θέση, ανάμεσα σε 44 σχολεία, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία για μία νεοσύστατη ομάδα και επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη λαμπρή συνέχεια.


O κ. Αλέξανδρος Γιαννόπουλος, καθηγητής της Ρομποτικής ομάδας, ευχαρίστησε θερμά τη Cyta Ελλάδος για την σημαντική υποστήριξη την οποία προσέφερε στην προσπάθεια των παιδιών, χωρίς την οποία, δεν θα ήταν εφικτή η συμμετοχή των μαθητών στους δυο διαγωνισμούς.

back iconprint icon