Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

15 Οκτωβρίου, 2013

Διάκριση της Cyta Ελλάδος για την αξιοποίηση των social media στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών

Βραβείο στην κατηγορία «Best Use of Social Media for Customer Service», για την εφαρμογή Cyta Care της σελίδας της στα Social Media, πέτυχε η Cyta Ελλάδος στα φετινά «Social Media Awards», μέσω του συνεργάτη της, της εταιρείας Redirect.

Η εφαρμογή «Cyta Care» της Cyta Ελλάδος, η οποία πέτυχε την παραπάνω σημαντική διάκριση, έχει στόχο την ακόμη αρτιότερη εξυπηρέτηση των Πελατών της, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα Μέσα Επικοινωνίας και επενδύοντας σε ένα «εργαλείο επικοινωνίας», απόλυτα συμβατό με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ειδικότερα, η εφαρμογή «Cyta Care» υποστηρίζεται από εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών της Cyta Ελλάδος, η οποία φροντίζει καθημερινά να απαντά στα μηνύματα των πελατών τα οποία καταφθάνουν μέσω Facebook και Twitter, μέσα σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω εφαρμογή αναπτύχθηκε από την εταιρεία Redirect για λογαριασμό της Cyta Ελλάδος.

back iconprint icon