Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

9 Σεπτεμβρίου, 2013

Η Cyta μοιράζει δώρα στην 78η Δ.Ε.Θ.

Προσφορές και ψυχαγωγία για όλους τους επισκέπτες

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της Cyta Ελλάδος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τα τελευταία τρία χρόνια, η εταιρεία υποστηρίζει και φέτος το διεθνή θεσμό. Η Cyta Ελλάδος προσφέρει πολλά δώρα για όλους τους επισκέπτες με μία συμμετοχή που θα δημιουργήσει αίσθηση! Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το χώρο της Cyta στη νότια είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου (είσοδος από πύλη ΧΑΝΘ), τις μέρες και ώρες που… ζωντανεύει (Πέμπτη 12/9 και Παρασκευή 13/09: 18.00 - 22.00 και Σάββατο 14/09 - Κυριακή 15/09: 10.00 - 14.00 και 18.00 - 22.00), ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει και ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες προσφορές της Cyta, που μπορούν να καλύψουν κάθε λογής ανάγκη. Επιδότηση 130€ σε αγορά tablet από τα καταστήματα της Cyta για όσους έχουν πάθος με την Τεχνολογία, Δώρο για ένα χρόνο τα «Απεριόριστα Σταθερά Ελλάδος» με οποιαδήποτε επιλογή προγράμματος «Κινητά Ελλάδος» ή/και «Διεθνή Σταθερά», για όσους έχουν πάθος με την Επικοινωνία και Δώρο τα 3 πρώτα πάγια της βασικής υπηρεσίας για κάθε νέα ενεργοποίηση, για τους φοιτητές μας.

Επίσης, για όσους Πελάτες κάνουν αίτηση για το προϊόν 2play Επιχειρηματικό στο περίπτερο της εταιρείας κατά τη διάρκεια της Δ.Ε.Θ., δώρο από τη Cyta ένα mini ηχείο με τεχνολογία παλμικής μετάδοσης ήχου 360ο (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Και μην ξεχάσετε να αναζητήσετε τους… κίτρινους ποδηλάτες, σε όλο το χώρο της Έκθεσης, που θα μοιράζουν πολλά δώρα για όλους αλλά και δωροκουπόνια αξίας 10€ για αγορά προϊόντων τεχνολογίας, gadgets κλπ. στα καταστήματα Cyta, τα οποία ισχύουν για νέες αιτήσεις που γίνονται μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις παραπάνω προσφορές, επισκεφθείτε τη Cyta στη ΔΕΘ ή μπείτε στο www.cyta.gr.

back iconprint icon