Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

10 Απριλίου, 2013

Δωρεάν επικοινωνία προς την Κύπρο από τη Cyta Ελλάδος

Η Cyta Ελλάδος, ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Πελάτες της που επικοινωνούν από την Ελλάδα με φίλους και συγγενείς στην Κύπρο, προχώρησε σε ενέργεια που αναδεικνύει περαιτέρω το κοινωνικό της πρόσωπο. Συγκεκριμένα, η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, αποφάσισε -σε συνέχεια πρόσφατης ομοειδούς ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της μητρικής της εταιρείας- να παρέχει δωρεάν το Πρόγραμμα Χρόνου Ομιλίας «Cyta προς Cyta Ελλάδα & Κύπρος» από την 1η Απριλίου 2013 έως και 15 Μαΐου 2013 σε όσους οικιακούς Πελάτες της είχαν ενεργοποιημένο το παραπάνω Πρόγραμμα την 1η Απριλίου 2013.

Έτσι, οι οικιακοί Πελάτες της Cyta που έχουν επιλέξει το Πρόγραμμα Χρόνου Ομιλίας «Cyta προς Cyta Ελλάδα & Κύπρος», πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις από Ελλάδα προς Κύπρο, για διάστημα που υπερβαίνει τον ένα μήνα. Διευκρινίζεται ότι το πρόγραμμα «Cyta προς Cyta Ελλάδα & Κύπρος» περιλαμβάνει απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις προς σταθερά Cyta Ελλάδος και Cyta Κύπρου καθώς και απεριόριστη τηλεφωνία προς κινητά Cytamobile-Vodafone, με λιανική τιμή 7€/μήνα.

Με γνώμονα την κατανόηση των αναγκών των Πελατών της και την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, η Cyta δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον να μελετά λύσεις που ανακουφίζουν το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνουν υπόψη τις δυσκολίες των καιρών.
back iconprint icon