Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

3 Αυγούστου, 2012

Η Cyta Ελλάδος στηρίζει αθλήτριες της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής

Η παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού αφορμή για κοινωνικό μήνυμα κατά του εθισμού στο διαδίκτυο 

Τη στήριξή της σε αθλητές με ήθος και υψηλές αθλητικές επιδόσεις, προσφέρει η Cyta Ελλάδος με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Η Αγγελική Σκαρλάτου, πρωταθλήτρια ιστιοσανίδας (windsurfing) και η πρωταθλήτρια άλματος εις μήκος Ανθή Καραγιάννη, των οποίων η Cyta είναι χορηγός, συμμετέχουν με τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αντίστοιχα. Οι δύο αθλήτριες ξεχωρίζουν λόγω των σημαντικών, παγκόσμιων διακρίσεων που έχουν στη φαρέτρα τους.

Ταυτόχρονα, με αφορμή αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, σύμβολο της ενεργούς συμμετοχής, η εταιρεία στέλνει μηνύματα κατά του εθισμού στο διαδίκτυο, μέσω της παραγωγής και προβολής κοινωνικού, τηλεοπτικού μηνύματος στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που στηρίζει η εταιρεία, εντός και εκτός Ολυμπιακού στίβου. Έτσι, η Αγγελική, η Ανθή, ο Μάριος (Γιακουμάτος - Ξιφασκία), ο Κυριάκος (Ιωάννου - άλμα εις ύψος, που στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου εκπροσωπεί την Κύπρο) και ο αγαπημένος του κοινού Iron Mike (Μιχάλης Ζαμπίδης - Kick Boxing) ενώνουν τις φωνές τους με τη Cyta και διαδίδουν τα μηνύματα της ζωής, της δράσης και της ισορροπημένης χρήσης του διαδικτύου.

H Cyta Ελλάδος υποστηρίζει υπερήφανα αθλητές του τόπου μας που βρίσκονται σε ανοδική πορεία και αποτελούν υγιή πρότυπα για τους νέους μας, τους εύχεται κάθε επιτυχία και στέλνει σε μικρούς και μεγάλους μηνύματα κατά του εθισμού στο διαδίκτυο.

Βιογραφικά αθλητριών:

Αγγελική Σκαρλάτου: Ιστιοσανίδα (Windsurfing)
Η Αγγελική γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1976, είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχος Master in Marketing (Πανεπιστήμιο Brunel, Αγγλία). Στα 15 της χρόνια κέρδισε το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών, ενώ με έναν παγκόσμιο τίτλο, ένα βαλκανικό πρωτάθλημα και τρεις παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Ατλάντα, Σίδνεϊ, Λονδίνο), η Αγγελική γράφει τη δική της ιστορία στις θάλασσες του κόσμου.

Ανθή Καραγιάννη: Άλμα εις Μήκος
Η Ανθή γεννήθηκε στην Καβάλα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1981. Είναι φοιτήτρια στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας και μιλά Αγγλικά και Ισπανικά. Από το 2000 λαμβάνει, ανελλιπώς, μέρος σε αγώνες για άτομα με διαταραχές όρασης ενώ είναι κάτοχος τριών χρυσών, Πανευρωπαϊκών μεταλλίων και τεσσάρων Ολυμπιακών. Στο Λονδίνο θα διεκδικήσει δύο μετάλλια.

back iconprint icon