Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

4 Ιουλίου, 2012

Ολοκληρωμένες λύσεις νέας γενιάς για επιχειρήσεις

«Cloud» Υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου από τη Cyta

Με στόχο τον εκσυγχρονισμό της επιχειρηματικής αγοράς και την παράλληλη μείωση κόστους, η Cyta Ελλάδος ανακοινώνει την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων νέας γενιάς οι οποίες μεταφέρουν την επιχείρηση σε ένα νέο, αναβαθμισμένο περιβάλλον εργασίας με αυξημένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Πιο συγκεκριμένα, η Cyta αξιοποιεί τα οφέλη του σύγχρονου ιδιόκτητου δικτύου νέας γενιάς, τεχνολογίας IMS (IP Multimedia Subsystem) που διαθέτει, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα παροχής προηγμένων πολυμεσικών εφαρμογών και υπηρεσιών καθώς και φιλοξενίας και κεντρικής διαχείρισης των εφαρμογών του Πελάτη.
Στο πλαίσιο της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων νέας γενιάς, η Cyta προσφέρει στην επιχειρηματική αγορά την «cloud» υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου με την οποία όλες οι λειτουργίες του τηλεφωνικού κέντρου της Επιχείρησης-Πελάτη βρίσκονται στο δίκτυο της Cyta, ενώ παρέχονται με αυξημένες δυνατότητες και νέα πλεονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του δικτύου της Cyta η Επιχείρηση-Πελάτης απολαμβάνει όλες τις λειτουργίες ενός τηλεφωνικού κέντρου, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης αντίστοιχου εξοπλισμού στους χώρους της. Απαλλάσσεται δηλαδή πλήρως από την επένδυση σε δικές της τηλεπικοινωνιακές υποδομές και τη συντήρησή τους. Επιπλέον, η χρήση της υπηρεσίας δεν περιορίζεται μόνο στην έδρα της επιχείρησης, αλλά επεκτείνεται στα υποκαταστήματα (εφόσον υπάρχουν), αλλά και όπου και να βρίσκεται ο επιχειρηματίας ή ο εργαζόμενος αφού η νέα υπηρεσία επιτρέπει πρόσβαση από απόσταση, π.χ. από το σπίτι, το ξενοδοχείο ή οπουδήποτε βρίσκεται κάποιος, σαν να εργάζεται στο γραφείο. Επιπρόσθετα, όλες οι ενδοεταιρικές κλήσεις, ακόμη και μεταξύ πολλαπλών σημείων παρουσίας μίας Επιχείρησης-Πελάτη, πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν.

Ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, κ. Μιχάλης Αχιλλέως με αφορμή την διάθεση της νέας υπηρεσίας αναφέρει: «Με τα επιχειρηματικά προϊόντα της, η Cyta παρέχει νέες επιλογές στον Επιχειρηματία-Πελάτη, οι οποίες λαμβάνουν υπόψη και απαντούν στα μειονεκτήματα των συμβατικών λύσεων. Έτσι, οι επιχειρήσεις δεν είναι πια υποχρεωμένες, ειδικά σε δύσκολη περίοδο για τον επιχειρηματικό τομέα, να επιλέγουν οικονομικά ασύμφορες και ανελαστικές λύσεις βασισμένες σε παλαιότερες τεχνολογίες».
Τα επιχειρηματικά προϊόντα της Cyta δεν εστιάζουν σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος επιχείρησης, είναι πλήρως προσαρμόσιμα στις ανάγκες του Επιχειρηματία-Πελάτη, εύκολα και άμεσα επεκτάσιμα στην περίπτωση που οι ανάγκες του μεταβληθούν. Ο Επιχειρηματικός Πελάτης, όπως και στα οικιακά προϊόντα της Cyta, δεν αναγκάζεται να επιλέξει και φυσικά να πληρώσει κάτι που δεν χρειάζεται.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να καλέσουν στο Εξειδικευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών της Cyta στον 5ψήφιο αριθμό 13878, όλο το 24ωρο.

back iconprint icon