Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

11 Ιουλίου, 2012

Άλματα κορυφής για τη Cyta και τον Κυριάκο Ιωάννου

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών προσφέρει τη στήριξή της στον πρωταθλητή του στίβου

Η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό, στηρίζοντας μεγάλους αθλητές και σπουδαίες προσωπικότητες. Η συνεργασία της Cyta με τον πρωταθλητή του άλματος εις ύψος Κυριάκο Ιωάννου ξεκίνησε πρόσφατα.

Η Cyta Ελλάδος είναι ο Επίσημος Χορηγός του πρωταθλητή.

Ο 29χρονος άλτης είναι από τους πιο επιτυχημένους και αναγνωρισμένους αθλητές του στίβου με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου που θα πραγματοποιηθούν (27/7 – 12/8) και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με στόχο την κορυφή.

Ο Κυριάκος Ιωάννου συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του αγωνίσματός του. Οι επιτυχίες του ξεκίνησαν το 2005 όταν στους Μεσογειακούς αγώνες της Ισπανίας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Το 2007 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ιαπωνίας βρέθηκε στο βάθρο των νικητών με το χάλκινο μετάλλιο, ενώ την ίδια χρονιά ήταν «ασημένιος» στην Πανεπιστημιάδα στην Ταϊλάνδη.
Το 2008 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Βαλένθια της Ισπανίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την ίδια χρονιά στους Μεσογειακούς αγώνες της Ιταλίας ήταν νικητής.
Τέλος, το 2009 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Ιταλίας και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γερμανίας ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

back iconprint icon