Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

20 Ιουλίου, 2012

Στον «αέρα» η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Cyta Ελλάδος

Στόχος η ευκολότερη πλοήγηση και η ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου της εταιρείας

Σε ανανέωση της ιστοσελίδας της προχώρησε η Cyta Ελλάδος με σκοπό την ακόμη πιο εύκολη χρήση της από το κοινό και τους Πελάτες της και τη γρηγορότερη διερεύνηση και εύρεση πληροφοριών για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τη δραστηριότητα της εταιρείας.

Η νέα ιστοσελίδα www.cyta.gr προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις ειδικές προσφορές της Cyta Ελλάδος και έχει σχεδιαστεί με έμφαση στις αρχές της λειτουργικότητας και της εύκολης πλοήγησης για τον επισκέπτη. Ο ξεκάθαρος σχεδιασμός, αναδεικνύει και προβάλλει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας ενώ συμβαδίζει πλήρως με την επικοινωνιακή προσέγγισή «Σας γνωρίζουμε έναν έναν για να σας εξυπηρετούμε έναν έναν», που καθορίζει στρατηγικά κάθε ενέργεια της εταιρείας.

Τον ανασχεδιασμό της ανανεωμένης ιστοσελίδας www.cyta.gr επιμελήθηκε, σε συνεργασία με τη Cyta Ελλάδος, η WEDIA (www.wedia.gr).

 

back iconprint icon