Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

25 Ιανουαρίου, 2012

Σταθερή παραμένει η ανάπτυξη της Cyta Ελλάδος

Επεκτείνεται η παροχή VDSL2 στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας

Νέα καταστήματα στην Αττική

Την παροχή υπέρ-υψηλών ταχυτήτων VDSL2 έως και 50Mbps μετά την Αττική και σε άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ανακοινώνει και επισήμως η Cyta Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, η Cyta προσφέρει πλέον υπηρεσίες VDSL2 σε ένα ολοκληρωμένο προϊόν 2play σε: Θεσσαλονίκη, Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Αγ. Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), Αίγινα, Αλεξανδρούπολη, Αλεξάνδρεια, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γρεβενά, Έδεσσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Νάουσα, Πάτρα, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Σέρρες και Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε ανακοινώσει πρόσφατα πρώτη, πολύ πριν την αναμενόμενη μαζική διάθεση στην αγορά, τη διάθεση 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) έως 35Mbps και έως 50Mbps (upload έως 3Mbps και 10Mbps αντίστοιχα). Μοναδική προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων παραμένει η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των Πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους η οποία θα πρέπει να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

Παράλληλα με την τεχνολογική της ανάπτυξη, η εταιρεία επεκτείνεται και εμπορικά. Σημαντική αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των νέων καταστημάτων Cyta στην Αττική. Συγκεκριμένα, τέσσερα νέα καταστήματα τέθηκαν πρόσφατα σε λειτουργία σε Νέα Ιωνία (Μικράς Ασίας 4), Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 89), Περιστέρι (Εθνικής Αντίστασης 67) και Κορυδαλλό (Αθηνάς 24) τα οποία προστίθενται σε εκείνα που ήδη λειτουργούν σε Αμπελόκηπους (Λ. Κηφισίας 57-59), Ζωγράφου (Λ. Στρατηγού Αλεξάνδρου Παπάγου 91), Μαρούσι (Κηφισίας 18 & Γκύζη), Παγκράτι (Φιλολάου 85) και Καλλιθέα (Ελ. Βενιζέλου 150). Τα 9 καταστήματα στην Αττική συμπληρώνουν τα 11 που ήδη λειτουργούν στην περιφέρεια. Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει εκτεταμένο δίκτυο άνω των 500 συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησης. Όλα τα καταστήματα Cyta βρίσκονται σε σημεία - κλειδιά στο λεκανοπέδιο με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Πελάτη.

back iconprint icon