Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

24 Οκτωβρίου, 2011

Η Cyta επενδύει στην Επικοινωνία του μέλλοντος

Πραγματοποιεί το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα με στόχο την πρακτική αλλά και προσιτή επικοινωνία

Η Cyta Ελλάδος αξιοποιεί περαιτέρω τις δυνατότητες της πλατφόρμας IMS του ιδιόκτητου δικτύου Νέας Γενιάς και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το “Communicator”, μία νέα, ολοκληρωμένη πολυμεσική υπηρεσία η οποία προσφέρει συνδυασμό σταθερής τηλεφωνίας, βίντεοκλήσεων και ανταλλαγής στιγμιαίων μηνυμάτων (chat) σε ένα προϊόν προορισμένο για χρήση από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή/laptop.

Με το νέο αυτό προϊόν η Cyta Ελλάδος, η οποία ήδη από το 2008 αξιοποιεί την πολυμεσική πλατφόρμα Νέας Γενιάς IMS για παροχή υπηρεσιών Internet & Σταθερής, διευρύνει πλέον σημαντικά τις επιλογές Επικοινωνίας για τους Πελάτες 2play (internet + σταθερή), προσφέροντάς τους αποκλειστικά μία νέα premium εφαρμογή με τη χαρακτηριστική ονομασία «Communicator».
Απόλυτα εναρμονισμένο με τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και κατ’ επέκταση τις σημαντικά αυξημένες ανάγκες τηλεφωνικής Επικοινωνίας του οικιακού χρήστη ή του επαγγελματία, το Communicator μετατρέπει εύκολα τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σε «σταθερό τηλέφωνο». Με την ενεργοποίηση της εφαρμογής ο Πελάτης αποκτά νέο τηλεφωνικό αριθμό (πρόκειται για κανονικό, γεωγραφικό αριθμό με αριθμοδότηση Cyta π.χ. 215ΧΧΧΧΧΧΧ) ώστε να πραγματοποιεί και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις /βιντεοκλήσεις ή να ανταλλάσει στιγμιαία μηνύματα από τον υπολογιστή του στο χώρο του ή κατά τις μετακινήσεις του. Μοναδική προϋπόθεση για τη λειτουργία του Communicator, αποτελεί η δυνατότητα σύνδεσης με το internet (π.χ. μέσω wi-fi).

Το νέο προϊόν, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, δημιούργησε αίσθηση στους Πελάτες της Cyta καθώς πολλοί ήδη το πρόσθεσαν στις υπηρεσίες τους ενώ λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, πολύ σύντομα αναμένεται να εξελιχθεί σε νέα τάση στην καθημερινή επικοινωνία.

Αναλυτικότερα, το Communicator προσφέρει μεταξύ άλλων:

  • Δωρεάν επικοινωνία (τηλεφωνία - βιντεοκλήση - άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων) με άλλους χρήστες του Communicator
  • Δωρεάν κλήσεις προς σταθερά Cyta στην Ελλάδα
  • Δωρεάν κλήσεις μεταξύ Communicator και βασικού σταθερού αριθμού Cyta 2play του ιδίου Πελάτη και αντίστροφα
  • Χρεώσεις ανά δευτερόλεπτο προς όλους τους διεθνείς και εθνικούς προορισμούς
  • Έως 2 αριθμούς Communicator με κάθε υπηρεσία 2play της Cyta

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορμή την παρουσίαση του νέου προϊόντος στην ελληνική αγορά, η Cyta προσφέρει εντελώς δωρεάν την ενεργοποίηση του Communicator καθώς και τα μηνιαία πάγια μέχρι τέλη του έτους (31/12/11).

back iconprint icon