Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

29 Ιουλίου, 2011

Η Cyta επιλέγει μουσική και παρουσιάζει και φέτος τους Onirama

Ραντεβού σε Ιεράπετρα και Ηράκλειο για να γίνουν ακόμη πιο θερμές οι καλοκαιρινές μας νύχτες!

Η Cyta επιλέγει μουσική και παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη τους Onirama! Τη στήριξή της στο πιο αγαπημένο μουσικό συγκρότημα του ελληνικού πενταγράμμου, προσφέρει η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου. Η εταιρεία θα συνοδεύσει τους Onirama, συνεχίζοντας τη συνεργασία των δύο πλευρών, στις φετινές τους περιοδείες που θα πραγματοποιηθούν σε επιλεγμένες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, ανάμεσά τους και η Κρήτη.

Πιο αναλυτικά, οι Onirama θα κάνουν την πρώτη τους εκρηκτική εμφάνισή στο νησί το Σάββατο, 30 Ιουλίου*, στο πλαίσιο του Big Party Ierapetra Xperience Vol3 στην Ιεράπετρα και θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους στην Κρήτη την Παρασκευή 5 Αυγούστου*, στην Παραλία A - Paradise (περιοχή Αρίνα) στο Ηράκλειο.

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί.

Η Cyta Ελλάδος είναι ο Μεγάλος Χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας 2011, των Onirama.

back iconprint icon