Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

7 Φεβρουαρίου, 2011

Γεια σου Αθήνα από τη Cyta Ελλάδος!

H Cyta Ελλάδος λέει
< γ ε ι α σ ο υ Α θ ή ν α !

Έναρξη εμπορικής λειτουργίας στην Αττική


Με το ηχηρό επικοινωνιακό μήνυμα «Γεια σου Αθήνα!» η Cyta Ελλάδος, η θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, ανακοινώνει επίσημα την εμπορική της δραστηριοποίηση στην Αττική, προσκαλώντας όλους τους κατοίκους να τη γνωρίσουν και να την εμπιστευτούν. Τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της στην Ελλάδα και έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα επενδύσεις ύψους άνω των 85 εκατ. ευρώ, το μακρύ ταξίδι της Cyta σε μεγάλες πόλεις, χωριά και δυσπρόσιτες, «παρθένες» ευρυζωνικά περιοχές της ελληνικής περιφέρειας, συνεχίζεται με την είσοδο στην πρωτεύουσα.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο σχετικής συνέντευξης τύπου, η Cyta Ελλάδος έχει ήδη συμπληρώσει σχεδόν δυόμιση έτη επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στην περιφέρεια παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και internet (1play, 2play) στους 140.000 Πελάτες της σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα και Αργοσαρωνικό (Αίγινα, Σαλαμίνα). Επόμενος στόχος αλλά και στοίχημα για τη Cyta Ελλάδος είναι να καταφέρει να καλύψει με τα προϊόντα της τις βασικότερες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες και απαιτήσεις και των κατοίκων της πρωτεύουσας, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του τρόπου ζωής τους.

Προσεγγίζοντας εξαρχής με αληθινό ενδιαφέρον τις ανάγκες του Πελάτη της, η Cyta στήριξε την επένδυσή της σε δυο βασικούς άξονες : στην ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, σήμερα μήκους άνω των 2.200 χλμ. και στην εξυπηρέτηση του Πελάτη μετά την πώληση, τομέας ο οποίος απασχολεί τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού της ήδη άνω των 500 ατόμων. Έτσι, με σχεδόν δυόμιση έτη εμπορικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Cyta κατάφερε να δημιουργήσει πέραν του μεγάλου δικτύου επίσημων συνεργατών σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της και μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Αλυσίδα Ιδιόκτητων Καταστημάτων. Διαθέτοντας παράλληλα ιδιόκτητο Στόλο Οχημάτων Τεχνικών Εξυπηρέτησης, η Cyta είναι απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των Πελατών.

Με αφορμή την είσοδο στην Αττική και πραγματοποιώντας ένα σύντομο απολογισμό της πορείας της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως δήλωσε τα εξής: « Από τα πρώτα μας βήματα, δώσαμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των Πελατών μας οι οποίοι είναι και η κύρια αιτία για τους πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης που γνωρίζει σήμερα η εταιρεία. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια για να τους κερδίσουμε. Παράλληλα, φροντίσαμε εξαρχής για τη σταδιακή επέκταση της εταιρείας με σταθερά βήματα από την περιφέρεια με κατεύθυνση προς το κέντρο. Στη πορεία της μέχρι σήμερα η Cyta επένδυσε στις τοπικές κοινωνίες αξιοποιώντας τοπικούς πόρους και συνδυάζοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά. Δοκιμαστήκαμε σε κάθε μας βήμα και σήμερα νιώθουμε διπλά δικαιωμένοι διότι παρά τις όποιες δυσκολίες, τελικά καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να πετύχουμε τους στόχους μας εντός χρονοδιαγράμματος, αποκτώντας σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Δεσμευόμαστε ότι τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά θα εξακολουθήσουμε την ίδια τακτική προσέγγισης του Πελάτη με ειλικρίνεια και χαμηλούς τόνους».

Η φιλοσοφία των προϊόντων μας
Η Cyta είναι η εταιρεία η οποία εισήγαγε το μοναδικό σύστημα ελεύθερων συνδυασμών και ταχυτήτων Internet και Σταθερής Τηλεφωνίας. Ειδικότερα, η Cyta προσφέρει στον Πελάτη το βασικό πακέτο 2play στα 16€ συμπ. ΦΠΑ και παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμεί, να «χτίσει» πάνω σε αυτό αυξομειώνοντας τις επιλογές του ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα και με τις συνήθειές του. Έτσι ο Πελάτης δεν αναγκάζεται να επιλέξει εξαρχής ένα «τυποποιημένο» προϊόν το οποίο θα τον δεσμεύει για όσο διάστημα διαρκέσει η σύνδεσή του.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ειδική προσφορά γνωριμίας «1+1 δώρο» η οποία (συνοπτικά) προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς Κινητά Ελλάδος ή προς Διεθνή Σταθερά.

back iconprint icon