Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

Επικοινώνησε ζωντανά

Media Kit

Η ενότητα περιλαμβάνει φωτογραφίες των ανωτάτων διοικητικών στελεχών, ποικιλία εικόνων από εκδηλώσεις της Cyta καθώς και λογότυπα. Μπορείτε να δείτε ή να «κατεβάσετε» τα αρχεία εύκολα και γρήγορα, πατώντας επάνω στο αρχείο, επιλέγοντας το σύνδεσμο «Αποθήκευση αρχείου», κάνοντας δεξί κλικ επάνω στο αρχείο που ανοίγει, πατώντας «Save Image as» ή «Αποθήκευση εικόνας ως» και επιλέγοντας το σημείο που θα θέλατε να αποθηκεύσετε το αρχείο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 6702146. 

Αρχεία

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η δυνατότητα χρήσης των λογοτύπων της Cyta παραχωρείται αποκλειστικά και μόνο για δημοσιογραφική χρήση και μετά από την έγκριση του Γραφείου Τύπου της εταιρείας.

Οποιαδήποτε περαιτέρω χρήση, απαγορεύεται ρητώς. Ο παραλήπτης δεν αποκτά κανένα δικαίωμα επί των σημάτων, διακριτικών γνωρισμάτων, λογοτύπων που παραμένουν πάντοτε στην ιδιοκτησία της Cyta. O παραλήπτης, επίσης, υποχρεούται να χρησιμοποιήσει τα λογότυπα στο πλαίσιο του προαναφερόμενου σκοπού, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις μακέτες όπως ακριβώς παρέχονται από τη Cyta. Οποιαδήποτε παραποίηση των λογοτύπων απαγορεύεται. Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω ενέργειας, ο παραλήπτης υποχρεούται να σταματήσει οποιαδήποτε άλλη χρήση των σημάτων / διακριτικών.