Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτησε Χ ή «Αποδοχή» για να συνεχίσεις ή «Περισσότερα» για να δεις λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies ή να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Περισσότερα

Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

availability image

Επικοινώνησε ζωντανά

Καρτοκινητή

Cyta Καρτοκινητή. Συμφέρει επειδή διαφέρει!

Απόλυτη οικονομία & ελευθερία
και με κάρτα ανανέωσης 5€ από παντού!

 

  

Συνδύασε Cyta Καρτοκινητή με Cyta Σταθερή για ακόμη περισσότερη οικονομία & ελευθερία!

• Οι απεριόριστες κλήσεις ισχύουν για προγράμματα Σταθερής που ενεργοποιήθηκαν από τις 25/5/2015 και έπειτα.
• Μάθε για την εφαρμογή Cyta 4U εδώ.
• Η χρέωση στο λογαριασμό Σταθερής πραγματοποιείται μέσω 13877 ή από Cytashop, μόνο από το διαχειριστή-νόμιμο "ιδιοκτήτη" του Σταθερού Cyta και μόνο μία φορά κάθε μήνα.


Ενεργοποίηση

Άμεση ενεργοποίηση, απλά και εύκολα, μόνο με την ταυτότητά σου.

Αν θέλεις να αποκτήσεις Cyta Καρτοκινητή, μπορείς εύκολα και απλά, με την ταυτότητά σου, σε Καταστήματα Cyta, Cyta Spot και εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Cyta. Με την ταυτοποίηση της σύνδεσης, αποκτάς άμεσα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις το καρτοκινητό σου και την ευελιξία να επιλέξεις, μέσα από ένα πλήθος πακέτων, αυτό που ταιριάζει στην επικοινωνία σου.

Δες τους Όρους Χρήσης Καρτοκινητής εδώ.

• Το πακέτο σύνδεσης καρτοκινητής δεν περιέχει ενσωματωμένη αξία χρήσης. Ο Πελάτης προκειμένου να πραγματοποιήσει κλήσεις, να στείλει SMS ή να χρησιμοποιήσει Mobile Internet, θα πρέπει να αγοράσει Κάρτα ανανέωσης.
• Ο Πελάτης με την αξία της Κάρτας ανανέωσης έχει επιπλέον τη δυνατότητα να αγοράσει πακέτα Ομιλίας, SMS ή και Data ή να πραγματοποιήσει κλήσεις, να στείλει SMS ή να χρησιμοποιήσει Mobile Internet με χρέωση βάσει Τιμοκαταλόγου.
• Με την αγορά πρόσθετου πακέτου, αφαιρείται η αντίστοιχη αξία από το υπόλοιπο της κάρτας. Όλα τα πακέτα, μπορούν να επιλεγούν περισσότερες από μια φορά ανά μήνα.
• Για να κάνει ο Πελάτης χρήση των πακέτων πρέπει να έχει υπόλοιπο στο λογαριασμό του τουλάχιστον 0,01€.

Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας & Bonus

Ανανέωσε το Χρόνο Ομιλίας σου με κάρτες από 5€ και στην 1η ανανέωση κάθε μήνα σου κάνουμε δώρο λεπτά Ομιλίας!

Η Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας γίνεται τηλεφωνικά ή με SMS στο 1277, αφού έχεις αγοράσει την κάρτα Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας. Επιπλέον, μπορείς να πραγματοποιήσεις Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας και online, αλλά και μέσω του my Cyta Mobile App.

Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

• Παρέχονται «κάρτες ανανέωσης» 5€, 10€, 20€ ή 30€.
• Για εισαγωγή νέου κωδικού Voucher, ο πελάτης στέλνει τον 15ψηφιο κωδικό στο 1277. 
• Στην αξία της κάρτας ανανέωσης περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας 12%.
Οι αξίες των καρτών ανανέωσης μετά την αφαίρεση του Τέλους Κινητής Τηλεφωνίας διαμορφώνονται ως εξής:
5€ → 4,46€, 10€ → 8,93€, 20€ → 17,86€, 30€ → 26,79€.
• Με την αγορά καρτών ανανέωσης 5€, 10€, 20€ ή 30€ εκδίδονται vouchers αντίστοιχης αξίας, τα οποία έχουν ημερομηνία λήξης 18 μήνες, από την παραγωγή τους. Στο εκτυπωμένο χαρτί που θα λαμβάνει ο πελάτης θα φαίνεται η ημερομηνία λήξης.
• Στα Cytashop, online, αλλά και μέσω του my Cyta mobile app, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να προσθέτει χρήματα στην κάρτα του ανά 1€, για ανανεώσεις από 5€ και άνω. Σε αυτή την περίπτωση, θα λαμβάνει το bonus ανανέωσης της αμέσως χαμηλότερης αξίας κάρτας.
• Παρέχεται επίσης η δυνατότητα πίστωσης 5€ ή 10€ μια φορά τον μήνα ανά λογαριασμό Σταθερής. Η πίστωση θα γίνεται μέσω κλήσης στο 13877 ή από Cytashop, μόνο από τον διαχειριστή - νόμιμο «ιδιοκτήτη» του Σταθερού Cyta.
• Ο Πελάτης Cyta Καρτοκινητής μπορεί με δωρεάν κλήση στο 1277 ή με δωρεάν αποστολή SMS στο 1277 να ανανεώσει κάρτα, να ενεργοποιήσει πακέτο & να ενημερωθεί για το υπόλοιπό του.
• Όταν ο Πελάτης βρίσκεται στο εξωτερικό καλεί με χρέωση περιαγωγής προς Ελλάδα τον αριθμό +306953091277. Η αποστολή SMS στο 1277 δεν χρεώνεται ακόμα και όταν ο Πελάτης βρίσκεται στο εξωτερικό.
• Για ενημέρωση υπολοίπου, o Πελάτης στέλνει ΥΠΟΛΟΙΠΟ στο 1277.

Πακέτα Καρτοκινητής

Ευελιξία και οικονομία μέσα από ένα πλήθος πακέτων, για να επιλέγεις πάντα αυτό που ταιριάζει στην επικοινωνία σου.

Για ενεργοποίηση πακέτων μέσω SMS στείλε στο 1277:

Στην αξία των πακέτων περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

• Κάθε πακέτο σύνδεσης έχει διάρκεια 90 ημέρες από την πρώτη ανανέωση χρόνου Ομιλίας. Μετά την παρέλευση των 90 ημερών και εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ανανέωση, τυχόν χρηματικό υπόλοιπο διαγράφεται και πραγματοποιείται φραγή εξερχόμενων κλήσεων. Μετά την παρέλευση 180 ημερών και εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ανανέωση, πραγματοποιείται ολική απενεργοποίηση της υπηρεσίας από το δίκτυο. Στην περίπτωση δε, που από την ενεργοποίηση της σύνδεσης δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ανανέωση χρόνου Ομιλίας, μετά την παρέλευση 30 ημερών πραγματοποιείται φραγή εξερχόμενων κλήσεων, ενώ μετά την παρέλευση 90 ημερών και εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ανανέωση, πραγματοποιείται ολική απενεργοποίηση της υπηρεσίας από το δίκτυο.
• Στην περίπτωση που στη λήξη των 90 ημερών, ο Πελάτης έχει καταναλώσει (π.χ. 5€) και αγοράσει κάρτα ανανέωσης (π.χ. άλλα 5€), τότε το χρηματικό υπόλοιπο ανανεώνεται για άλλους 3 μήνες και προστίθεται στον λογαριασμό του (συνολικά 10€). Παράλληλα ανανεώνεται όλος ο κύκλος ζωής του πακέτου σύνδεσης.
• Τα πακέτα χρόνου ομιλίας-Data-SMS έχουν διάρκεια 30 ημέρες από την ενεργοποίησή τους.
• Στην περίπτωση που στη λήξη των 30 ημερών, ο Πελάτης αγοράσει κάρτα ανανέωσης π.χ. 5€, τότε το χρηματικό υπόλοιπο είναι διαθέσιμο για άλλους 3 μήνες στον λογαριασμό του. Παράλληλα ανανεώνεται όλος ο κύκλος ζωής του πακέτου σύνδεσης.
• Σε περίπτωση που ο Πελάτης διαθέτει περισσότερα από 1 πακέτα, τότε η κατανάλωση των πακέτων θα γίνεται ως εξής: πρώτα καταναλώνονται τα πακέτα που δίνονται ως δώρο (bonus). Αν υπάρχουν περισσότερα από ένα (π.χ. 1η ανανέωση μήνα: 29/6 & 1η ανανέωση μήνα 1/7), τότε θα επιλέγονται βάσει της πιο πρόσφατης ημερομηνίας λήξης του κάθε bonus. Μετά καταναλώνονται τα πακέτα που προέρχονται από αγορά. Αν υπάρχουν περισσότερα από ένα (π.χ 5€ - 200’ στις 29/6 & 5€ - Combo την 1/7), τότε θα επιλέγονται βάσει της πιο πρόσφατης ημερομηνίας λήξης του κάθε πακέτου.

Τιμοκατάλογος

Πακέτα Καρτοκινητής

Χρόνος Ομιλίας προς Όλους
Πακέτο
Τιμή Διάρκεια Ισχύος

200'

5€
30 ημέρες

SMS προς Όλους
Πακέτο
Τιμή Διάρκεια Ισχύος

100

5€ 30 ημέρες

Cyta Κύπρος (Σταθερά & Κινητά)
Πακέτο
Τιμή Διάρκεια Ισχύος

150'

5€ 30 ημέρες

Mobile Internet & SMS
Πακέτο
Τιμή Διάρκεια Ισχύος

150 MB & 50 SMS

5€ 30 ημέρες

Combo
Πακέτο
Τιμή Διάρκεια Ισχύος

100’ & 50 SMS & 50 MB

5€ 30 ημέρες

Mobile Internet
Πακέτο
Τιμή Διάρκεια Ισχύος

20 ΜΒ

1€ 1 ημέρα

150 ΜΒ

3€ 30 ημέρες

500 ΜΒ

5€ 30 ημέρες

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Στην αξία της κάρτας ανανέωσης περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και το Τέλος Κινητής Τηλεφωνίας 12%.
Οι αξίες των καρτών ανανέωσης μετά την αφαίρεση του Τέλους Κινητής Τηλεφωνίας διαμορφώνονται ως εξής:
5€ → 4,46€, 10€ → 8,93€, 20€ → 17,86€, 30€ → 26,79€.
• Η διάρκεια όλων των πακέτων είναι 30 ημέρες. Τα λεπτά ομιλίας από πακέτα καταναλώνονται ανά 1’’ με ελάχιστη διάρκεια ανά κλήση τα 3’ και τα data καταναλώνονται ανά 1ΚΒ. Για τη χρήση των πακέτων πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο χρόνου ομιλίας 0,01€. Η χρήση των πακέτων ισχύει εντός Ελλάδας και κατά τη διάρκεια Περιαγωγής στις χώρες της Ε.Ε. 
• Οι κλήσεις εκτός πακέτων, έχουν ελάχιστη χρέωση 60’’ και βήμα χρέωσης τα 60’’.
• Τα Data έχουν βήμα χρέωσης το 1ΚΒ. Το ημερήσιο πακέτο Mobile Internet, λήγει στις 23:59:59 της ημέρας που ενεργοποιήθηκε.
• Για την χρήση στο εξωτερικό και για όλες τις ζώνες περιαγωγής, όταν ο Πελάτης συμπληρώσει χρήση αξίας 40€, τότε θα λαμβάνει ενημερωτικό μήνυμα. (ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (MB) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΣΤΕΙΛΤΕ “ΝΑΙ” ΣΤΟ 1277, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ). («ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (MB) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ»)
• Όταν ο Πελάτης καταναλώσει δεδομένα αξίας 50€ τότε θα χάνει το δικαίωμα χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό για τον συγκεκριμένο ημερολογιακό μήνα.

Τιμοκατάλογος Λοιπών Χρεώσεων

Χρεώσεις με βάση τη χρήση πέραν των προγραμμάτων


Υπηρεσία Χρέωση Βήμα Χρέωσης

Εθνικές Κλήσεις Ομιλίας

0,37€ / λεπτό
ανά 60''

Βιντεοκλήσεις Ελλάδος

0,37€ / λεπτό
ανά 60''

Εθνικά SMS

0,15€ / SMS
ανά SMS

Διεθνή SMS

0,22€ / SMS
ανά SMS

Mobile Internet

0,1033€ / ΜΒ
0,0001€ / ΚΒ
ανά KB

Χρέωση Τηλεφωνητή

Υπηρεσία Χρέωση Βήμα Χρέωσης

Τηλεφωνητής - Ακρόαση μηνυμάτων
(από το δίκτυο της Cyta)

0,28€ / κλήση
ανά κλήση

Τηλεφωνητής - Ακρόαση μηνυμάτων
(κατά την περιαγωγή)

Χρέωση ως εξερχόμενη κλήση
περιαγωγής προς Ελλάδα

Χρέωση 13877

Υπηρεσία Χρέωση Βήμα Χρέωσης

Εξυπηρέτηση Πελατών 13877

0,25€ / κλήση
ανά κλήση

Χρέωση προς Διεθνείς Προορισμούς

Κατηγορία Χρέωσης (Σταθερά & Κινητά)
Χρέωση / λεπτό
Βήμα Χρέωσης

TOP ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

0,56€
ανά 60''

MORE TOP ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

0,61€
ανά 60''

ΚΟΣΜΟΣ 1

0,71€
ανά 60''

ΚΟΣΜΟΣ 2

0,81€
ανά 60''

ΚΟΣΜΟΣ 3

1,72€
ανά 60''

INMARSAT A

4,24€
ανά 60''

INMARSAT B

2,02€
ανά 60''

INMARSAT M

2,27€
ανά 60''

MINI M

1,67€
ανά 60''

BGAN - HSD/HSD

7,87€
ανά 60''

ΑΛΛΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ

4,29€
ανά 60''

Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

TOP ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ (σταθερά και κινητά)
Αυστραλία, Γερμανία, Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος.

MORE TOP ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ (σταθερά και κινητά)
Αλάσκα, Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Δανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Λουξεμβούργο, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Ταϊβάν, Τουρκία, Τσεχία, Χονγκ Κονγκ.

ΚΟΣΜΟΣ 1 (σταθερά και κινητά)
Άγιος Μαρίνος, Αλγερία, Γεωργία, Γιβραλτάρ, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιαπωνία, Ισλανδία, Κροατία, Λετονία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Μονακό, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες, Φινλανδία.

ΚΟΣΜΟΣ 2 (σταθερά και κινητά)
Αίγυπτος, Ανδόρα, Αργεντινή, Αρμενία, Βενεζουέλα, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Βραζιλία, Ινδία, Ιορδανία, Ιράκ, Καζακστάν, Λίβανος, Λιβύη, Μαρόκο, Μεξικό, Μοζαμβίκη, Μπαγκλαντές, Μπαχρέιν, Ναμίμπια, Νιγηρία, Νότιος Αφρική, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία.

ΚΟΣΜΟΣ 3 (σταθερά και κινητά)
Λοιποί προορισμοί.

Υπάρχουν Διεθνείς Αριθμοί Ειδικής χρέωσης, οι οποίοι δεν ακολουθούν τις Χρεώσεις Τηλεφωνίας των διεθνών κλήσεων.
Ο εκάστοτε ισχύων αναλυτικός τιμοκατάλογος με τα προθέματα των Διεθνών Αριθμών Ειδικής Χρέωσης, δημοσιεύεται εδώ, ενώ αντίστοιχες πληροφορίες παρέχονται και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 13877.

 

Τιμοκατάλογος Περιαγωγής (Roaming)

Χρεώσεις Περιαγωγής

Οι χρεώσεις Περιαγωγής εξαρτώνται από τη χώρα επίσκεψης και τον προορισμό της κλήσης. Πιο αναλυτικά:

Χρεώσεις Περιαγωγής εντός των χωρών της Ε.Ε.

Τώρα όλοι οι πελάτες Καρτοκινητής Cyta μπορούν να χρησιμοποιούν το πακέτο τους σε όποια χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αν βρίσκονται, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες Καρτοκινητής Cyta έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν:

●  τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας του πακέτου για εξερχόμενες κλήσεις προς όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

●  τα ενσωματωμένα SMS του πακέτου για αποστολή μηνυμάτων προς όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

●  τα ενσωματωμένα ΜΒ του πακέτου για πλοήγηση στο Internet σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


- Οι εισερχόμενες κλήσεις δεν χρεώνονται και δεν αφαιρούνται από τα λεπτά ομιλίας των πακέτων.

Εάν δεν υπάρχουν διαθέσιμα λεπτά ομιλίας, SMS, MB στο πακέτο, τότε η χρέωση για χρήση εντός των χωρών της Ε.Ε. θα είναι όπως και στην Ελλάδα, σύμφωνα δηλαδή με τον Τιμοκατάλογο Καρτοκινητής.


Χώρες ΕΕ/ΕΟΧ

 Εξερχόμενες Κλήσεις (€/λεπτό)

SMS

Mobile
Internet (MB)

Εισερχόμενες Κλήσεις (€/λεπτό)

Προς Δίκτυα της Χώρας Περιαγωγής

Προς Δίκτυα Ελλάδας 

Προς τον Υπόλοιπο Κόσμο

Προς Δίκτυα της Χώρας Περιαγωγής
και προς Ελλάδα

Προς τον Υπόλοιπο Κόσμο

Εντός ενσωματωμένης χρήσης του πακέτου

κατανάλωση από τα ενσωματωμένα λεπτά του πακέτου

1,714€

κατανάλωση από τα ενσωματωμένα SMS του πακέτου

0,075€

κατανάλωση από τα ενσωματωμένα ΜΒ του πακέτου

Δωρεάν

Εκτός ενσωματωμένης χρήσης του πακέτου

χρέωση για εθνικές κλήσεις ομιλίας

1,714€

χρέωση για εθνικά SMS

0,075€

χρέωση για Mobile Internet εντός Ελλάδος

Δωρεάν

Χρεώσεις Περιαγωγής - Λοιπές Χώρες


Κατηγορία Εξερχόμενες Κλήσεις (€/λεπτό)  
SMS
 
Mobile
Internet
(MB)
Εισερχόμενες Κλήσεις (€/λεπτό)
Προς Δίκτυα της Χώρας Περιαγωγής Προς Δίκτυα Ελλάδας Προς τον Υπόλοιπο Κόσμο

Α 

0,236€
0,236€

1,714€

0,075€
0,166€
0,015€

Β 

1,513€
3,025€

3,025€

0,424€
12,802€
1,301€

Γ 

2,017€
4,537€ 4,537€ 0,494€
12,802€ 1,503€

Δ 

5,545€
6,553€

6,553€

0,706€
19,201€ 2,017€

Ε 

9,074€
9,074€

9,074€

1,311€
9,074€

Οι κλήσεις για τις Κατηγορίες Β-Ε χρεώνονται ανά λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 60 δευτερόλεπτα. Οι εισερχόμενες κλήσεις χρεώνονται ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση. Το Mobile Internet στις κατηγορίες Β-Ε χρεώνεται ανά 1 KB με ελάχιστη χρέωση τα 10ΚΒ.


Κατηγορία Χώρες

ΧΩΡΕΣ ΕΕ/ΕΟΧ 

ΑΥΣΤΡΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΤΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ.
Α  ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΙΝΔΙΕΣ (ΓΟΥΑΔΕΛΟΥΠΗ–ΜΑΡΤΙΝΙΚΑ–ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ–ΑΓΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ–ΓΚΟΥΑΝΑ), ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ, ΕΛΒΕΤΙΑ, (ΛΑ) ΡΕΓΙΟΥΝΙΟΝ.

Β

ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ, ΓΚΕΡΝΣΕΪ , ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ , ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ, ΜΟΛΔΑΒΙΑ, ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ, ΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝ, ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Π.Γ.Δ.Μ., ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ, ΣΕΡΒΙΑ, ΤΖΕΡΣΕΪ, ΤΟΥΡΚΙΑ.

Γ

ΑΓΙΑ ΛΟΥΚΙΑ, AΓΙΟΣ ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ & ΓΡΕΝΑΔΙΝΕΣ, ΑΓΚΟΛΑ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΑΪΤΗ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ & ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΤΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΑΡΟΥΜΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΒΙΕΤΝΑΜ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΝΗΣΟΙ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΚΑΝΑ, ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΓΟΥΙΝΕΑ, ΓΡΕΝΑΔΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΤΟΥ ΚΟΝΓΚΟ, ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΚΟΥΑΔΟΡ, ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ, ΖΑΜΠΙΑ, Η.Π.Α, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΝΔΙΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΙΡΑΚ,ΙΡΑΝ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΚΑΜΠΟΤΖΗ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΑΤΑΡ, ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΕΝΥΑ, ΚΙΝΑ, ΚΙΤΣ & ΝΕΒΙΣ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΚΟΝΓΚΟ, ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ, ΛΙΒΑΝΟΣ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΜΑΛΑΟΥΙ, ΜΑΡΟΚΟ, ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ, ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ, ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ, ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΜΠΕΝΙΝ, ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ, ΝΑΜΙΜΠΙΑ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΝΕΑ ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ, ΝΕΠΑΛ, ΝΗΣΟΙ ΚΕΫΜΑΝ, ΝΙΓΗΡΑΣ, ΝΙΓΗΡΙΑ, ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΝΟΤΙΑ  ΚΟΡΕΑ, ΟΜΑΝ, ΟΝΔΟΥΡΑ, ΟΥΓΚΑΝΤΑ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΠΑΝΑΜΑΣ, ΠΕΡΟΥ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ, ΡΟΥΑΝΤΑ, ΡΩΣΙΑ, ΣΑΜΟΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΟΥΔΑΝ, ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ, ΣΥΡΙΑ, ΤΑΪΒΑΝ, ΤΑΪΛΑΝΔΗ, ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΤΕΡΚΣ & ΚΑΪΚΟΣ, ΤΖΑΜΑΙΚΑ, ΤΟΓΚΟ, ΤΣΑΝΤ, ΥΕΜΕΝΗ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ, ΦΙΤΖΙ, ΧΙΛΗ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ.

Δ

ΑΙΘΙΟΠΙΑ, ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ, ΑΝΔΟΡΡΑ, ΒΑΝΟΥΑΤΟΥ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ, ΒΟΛΙΒΙΑ, ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ, ΓΚΑΜΠΙΑ, ΓΚΑΜΠΟΝ, ΓΚΟΥΑΜ, ΓΡΕΝΑΔΑ, ΔΟΜΙΝΙΚΑ, ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ, ΚΑΜΕΡΟΥΝ, ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ, ΚΟΥΒΑ, ΚΟΥΒΕΙΤ, ΛΑΟΣ, ΛΙΒΥΗ, ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ, ΜΑΚΑΟ, ΜΑΛΔΙΒΕΣ, ΜΑΛΙ, ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΜΠΑΧΑΜΕΣ, ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ, ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ, ΜΠΟΥΤΑΝ, ΝΗΣΟΙ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, ΝΗΣΟΙ ΦΩΚΛΑΝΤ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΛΕΣ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ, ΠΑΠΟΥΑ  ΝΕΑ ΓΟΥΙΝΕΑ, ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ, ΣΕΝΕΓΑΛΗ, ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ, ΣΙΕΡΑ ΛΕΟΝΕ, ΣΟΥΡΙΝΑΜ, ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΤΟΝΓΚΑ, ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ, ΤΥΝΗΣΙΑ.

Ε

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ.

Στην παραπάνω λίστα επισημαίνονται (με έντονο χρώμα) οι χώρες στις οποίες διατίθενται οι υπηρεσίες Περιαγωγής (Roaming) στις συνδέσεις Καρτοκινητής. Η λίστα ανανεώνεται τακτικά καθώς προστίθενται σταδιακά νέοι προορισμοί.
Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, καλέστε προηγουμένως στο 13877 ή επισκεφθείτε ένα Κατάστημα Cyta προκειμένου να ενημερωθείτε για την κάλυψη στον προορισμό σας και τη διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας.

my Cyta Mobile App

Με το νέο my Cyta Mobile App ο έλεγχος και η διαχείριση της Καρτοκινητής σου γίνεται απευθείας από το smartphone σου!

Μέσω του my Cyta Mobile App μπορείς να:

  • Βλέπεις το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας
  • Ανανεώνεις το Χρόνο Ομιλίας
  • Βλέπεις τα υπόλοιπα των προγραμμάτων που έχεις επιλέξει σε ομιλία, SMS και data
  • Αγοράζεις πακέτα ομιλάς, SMS και data