Καλώς Όρισες
στη Cyta Ελλάδος!

Πώς μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε;

availability image

Ευρυ-where


Σε ποιούς απευθύνεται
Η δράση αφορά στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών στους δικαιούχους προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές των Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και ΑΕΑ της χώρας, που εγγράφονται για πρώτη φορά σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017. Πιο συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν διαδικτυακή σύνδεση με την παροχή συνδρομής για ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο [σταθερή τηλεφωνία] για δώδεκα (12) μήνες.

Τί προσφέρει

Η υλοποίηση της Δράσης θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο Voucher (κουπόνι). Ένα κουπόνι θα αντιστοιχεί σε κάθε δικαιούχο. Η μέγιστη συνολική αξία του κουπονιού ανέρχεται στα τρία ευρώ (3,00 €) ανά μήνα. Η συνολική αξία του κουπονιού θα καλύπτει κατά μέγιστο το εξήντα τοις εκατό (60%) του μηνιαίου παγίου της σταθερής ή κινητής (mobile) ευρυζωνικής σύνδεσης των δικαιούχων.

Χρονική διάρκεια
Η εξαργύρωση των κουπονιών επιχορήγησης θα μπορεί να πραγματοποιείται από 28/04/2017 έως 15/07/2017.

Μάθε περισσότερα στο www.eury-where.gr

Ενημέρωση/Παραγγελίες

Στο 215 5601770 ή στα κατά τόπους Καταστήματα Cyta.Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες


Υπηρεσία Πρόγραμμα Σταθερής & Internet ή/και Τηλεόρασης Διάρκεια Συμβολαίου
(σε μήνες)
Μηνιαίο Πάγιο

2play

2Play-24UNL_CYTA
(αφορά νέες συνδέσεις)
12 21,50 €

Οι τιμές είναι τελικές συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24% και δεν περιλαμβάνουν φόρο σταθερής. Ενεργοποίηση υπηρεσίας (εφάπαξ): σε υφιστάμενη τηλεφωνική γραμμή 35.28€, σε νέα τηλεφωνική γραμμή 65.53€. Οι κλήσεις προς όλα τα εθνικά και διεθνή δίκτυα έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης και βήμα χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα, συμπεριλαμβανομένων και των Χρόνων Ομιλίας.

    print icon
    εύρυ-where